Karosszéria javítás és fényezés

Autófényezés és karosszéria javítás!

A lehető legnagyobb veszélynek van kitéve az autónk fényezése!

Gondoljunk csak bele; az autónkat nem arra vásároltuk, hogy az év 365 napján a garázsban álljon! Ha csak nem családi autó, amit hétvégenként használunk, vagy a nagyszüleink autója, akik havonta egyszer mennek ki vele az utakra.

A környezeti hatások minden nap érintik az autónkat! Legyen az a napsütés vagy eső, ónos eső, jégeső esetleg a havazás plusz az útszóró só maró hatása.

Ezen túl a mindennapos karcolások az út menti bokrok miatt, vagy a nagy szélben a gallyak letörése. Így gondolom mindenkinek ismerős a helyzet, hogy pont akkor, pont mi mentünk a fa alatt vagy jött velünk szemben egy nagyobb autó és le kellett húzódni. Aminek a következménye az lett, hogy megkarcoltuk az autó oldalát,  lepattant a festék, megsérült a fényezés, esetleg behorpadt egy elem.

Mint autótulajdonosnak, nap mint nap szembesülnünk kell azzal, hogy az út széli parkolás, vagy akár egy parkolóhelyen a legforgalmasabb bevásárlóközpontnál, de mindenhol vannak ügyetlenebb sofőrök, akik gyakran csinálnak sérülést az autónkon. Véletlenül meghúzott visszapillantó tükör, sárvédő, vagy ha az ajtót rányitották az autónkra, na ez a legbosszantóbb. Más szerencsétlensége miatt, mi fényeztessük az autónkat, mert a társadalom 90%-a ilyenkor beül a kocsiba és elhajt! Véletlenül sem hagy egy kis papírcetlit egy névvel és telefonszámmal, hogy: “Bocsánat én voltam x y, aki meghúzta az autódat! Ezen a telefonszámon elérsz és természetesen kifizetem a károkat.”

Sajnos a házi állatkáink is okozhatnak sérülést az autónkon. A kutyus ráugrott az ajtóra, a cica felugrott a motorháztetőre melegedni – ez már csak akkor a legidegesítőbb, ha nem is a mi saját házi kedvencünk. Ennek ellenére a zavaró karcokat el kell tüntetni, le kell políroztatnunk az adott elemet!

Sokan nem is gondolnák, hogy a madárpiszok is hatalmas ellensége az autónk fényezésének. Észre sem vesszük, rajta marad napokig és máris lőttek a szép fényezésnek. Kedves autótulajdonosok, mindig kellő figyelmet kell szentelni a fényezés tisztán tartására.

Az apró karcolások, hibák mellett sajnos, nagyobb sérülések is keletkezhetnek az autónkon. Koccanások, balesetek következtében, nagyobb elemek kicserélésére, lakatolására kerülhet sor. Meg lehet menteni kedvenc autónkat, nem kell rögtön lemondani róla, néhány elemcserével és fényezéssel újra használhatóvá tudjuk varázsolni. (Természetesen ehhez nem elég a külső szépség! Keressünk egy tapasztalt autószerelőt, aki átvizsgálja az autónkat és a felmerülő hibákat kijavítja.)

De egy idősödő autónál a rozsdásodó elemeket is ki kell cserélni! A műszaki vizsgáztatásnál a sérülésmentes elemek alapvető követelménynek számítanak!

 

Amit a cégünk kínál az autója szépségért:

 

* Az egész autó átfényezése
* Sérült, karcolt elemeinek újrafényezése
* Új elemek lefényezése
* Alvázvédelem és üregvédelem
* Sérült, horpadt elemek kilakatolása, kijavítása
* Karosszéria átalakítás, külső optikai tuningolás!!!! pl. spoilerek
*Autódekoráció, karosszériafóliázás, autómatrica – hirdetések, reklámozások, rally autók felmatricázása
* Taxik sárgára  fóliázása

 

Az egész autó átfényezése, több hetet is igénybe vehet. Munkatársaink a több évtizedes szakmai tapasztalattal a lehető legszebb fényezést készíti el autójának. Az egész autó szétszerelésre kerül (üvegek kiszedése, kárpitok, elemek leszerelése) így az autó minden egyes négyzetcentiméterét át tudják csiszolni, rozsdamaróval lekenni, vízzel alaposan lemosni, ezután megkaphatja az alapozó fényezést, majd újra jöhet a csiszolás. A csiszolás után  zsírtalanítás, szórótapasz felfújás, ismételten csiszolás,  zsírtalanítás és jöhet a fényezés, esetleg a lakkréteg.

 

Egyes elemek karcolásainak kijavítása már csak pár napot vesz igénybe, ekkor is ugyanezzel az eljárással készítjük el a fényezést.

 

Alvázvédelem és üregvédelem: ez alvázmosással kezdődik és a megmaradt alvázvédő lecsiszolásával, ezután jöhet a zsírtalanítás a tapadás érdekében és végül lefújni alvázvédővel.

 

Karosszéria lakatos munkatársaink állanak rendelkezésükre; sérült, behorpadt elemek kijavítását, kilakatolását, új elemek cseréjét, felhegesztését vállalják. Ezen túl karosszéria átalakítással, külső optikai tuningolással próbálják az ügyfelek igényeit teljes körben kielégíteni. Minden elképzelést próbálnak teljesíteni, új elemek felszerelése, régi elemek átalakítása. Várják ötleteiket és elképzeléseiket, amelyeket kihívásként tudnak teljesíteni.

 

Megfordult már biztos az Ön gondolataiban is, hogy dekorálja autóját és reklámozza a cégét vagy a hobbiját. A matricázáshoz, díszítéshez, kérjük küldje el vázlatát, rajzát a kapcsolat menüpont alatt megtalálható e-mail címre, vagy látogassa meg műhelyünket, ahol a munkatársaink rögzítik elképzeléseiket. Ezután egy számítógépes program segítségével megszerkesztik, kinyomtatják és felragasztják a matricát az ügyfél jelenlétében!

 

A Fővárosi Közgyűlés 2013. április 9.-én meghozta azt a döntést, hogy a fővárosi taxik színe egységesen sárga legyen! Ez a rendelet 2013. szeptember 1-jétől lépett életbe, de ha csak most kezd bele a taxizásba, vagy eddig nem a fővárosban taxizott és sárga taxit szeretne Ön is, akkor keresse meg a cégünket!

Egyedi elképzelései esetén, kérjük lépjen velünk kapcsolatba.

Köszönttel: A csapat