Autóüvegezés, szélvédőcsere

Felverődött a kő? Megrepedt a szélvédője? Esetleg egy baleset következtében betört a szélvédő? Cégünk személyautók, kisteherautók, kamionok és buszok üvegezésével is foglalkozik.

Ha cégünket választja, kérjük előzetes bejelentkezését, annak érdekében, hogyha elhozza a műhelyünkbe autóját, már felkészülten várja a szakemberünk a megfelelő szélvédővel vagy ablaküveggel. Általában a csere pár órát vesz igénybe, így akár meg is várhatja míg elkészül az autója.

Felhívjuk az autótulajdonosok figyelmét, hogy fontos a megfelelő szélvédő, ugyanis akár egy kőfelverődés vagy egy repedés is zavaró tényező lehet a vezetésben, sőt egy rendőri ellenőrzésen ezért bírságot is kiszabhatnak.

 

Amivel még foglalkozunk:

-Hővédő fóliázás
-Sötétített fóliázás
-Biztonsági védőfóliázás

 

Hővédő fóliázás:

A hővédő fóliázás megengedett és a lényeg, hogy nem zavar a vezetésben. A fólia többfajta színárnyalatban kapható.  A fólia nem engedi át az UV sugarakat, ennek köszönhetően védi a saját és az Önnel utazó személyek egészségét. Továbbá nem engedi be a hőt, így nem fakul ki a kárpit és nem roncsolódik a műszerfal. Nyáron kifejezetten előny, ha nem a forró kocsiba kell beülni, hiszen már ez is csökkentheti a stresszhelyzetet.

 

Sötétítő fóliázás:

A sötétítő fóliázás, csak mértékben lehetséges, ugyanis csak a hátsó szélvédőre és a két hátsó ablakra lehetséges, ahol nem zavarják a kilátásban a vezetőt. Ez a fóliázás egyre elterjedtebb a fiatalok körében, ugyanis vagányabb, stílusosabb megjelenést kölcsönöz az autónak. Azonban nem csak ez miatt használják, ugyanis az értéktárgyak megvédésére is szolgálhat, kevesebb eséllyel fognak betörni egy olyan ablakot amin nem lehet belátni.

 

Biztonsági védőfóliázás:

Már a filmekből is ismert “piroslámpás ablakbetörésektől” minden városi autóvezető valamilyen szinten fél. Amikor másodpercek alatt betörik az üveget, kirántják az értékünket (legyen ez egy laptop, a táskánk, vagy bármilyen fontos tárgyunk) és még fel sem fogjuk, de már az elkövető el is tűnt a városi forgalomban. Bár nem csak ekkor jöhet jó a fóliázás, hanem például véd a karcolásoktól és a kőfelverődésektől. Ennek megelőzésére válassza a biztonsági védőfóliázást, amely megakadályozza az ablakok betörését.