Rapid szerviz

Rapid szerviz: gyors szervizelés, azonnali átvizsgálás!

Amit ellenőrzünk:

-fékvizsgálat,
-lengéscsillapító,
-futómű,
-gumiabroncs, felni
-kipufogórendszer,
-szélvédő állapot,
-felületi horpadások, sérülések,
-korrózió,
-ülések, biztonsági övek,
-világító fény és hangjelző berendezések,
-kötelező kiegészítők (izzók, láthatósági mellény, egészségügyi láda, elakadásjelző háromszög)!

 

A fék állapota a legeslegfontosabb dolog! Az hogy minden helyzetben, bármilyen szituációban az autót letudjuk lassítani és megtudjunk állni. A mai napig hallhatjuk azt, hogy fékmeghibásodás miatt történt a baleset. Kerülje el az esetleges baleseteket, ellenőriztesse rendszeresen a fékrendszert!!!

 

A lengéscsillapítók ellenőrzése is fontos

 

Futómű megfelelő beállítása

 

 

A gumiabroncs, felni állapota is fontos. Az elkopott gumi, nem biztosítja megfelelően a tapadást, esetleges nagyobb fékezés esetén kilyukadhat és ismételten balesetforrás lehet. A kopott gumiabroncsot is büntetéssel ajándékozzák meg a rendőrök.

 

Kipufogórendszer

 

A szélvédő állapotát, a karosszériát, a felületi horpadásokat, a korróziót karosszéria lakatos szakemberünk ellenőrzi és javítja ki. Ezzel kapcsolatban további információkat találhat a szolgáltatások menüpont alatt!

 

Az ülések és a biztonsági övek állapota is fontos, nem hiba találták ki. Mindig használják a biztonsági övet , amely veszélyhelyzetben megmentheti Önt és az Önnel utazókat. Itt se feledjük, hogy a rendőrök a biztonsági öv nélkül vezetőknek is bírságot szabhatnak ki.

 

Bízza villamossági szerelőnkre a világító fény és hangjelző berendezések átvizsgálását. További információkat találhat a szolgáltatások menüpont alatt.

 

A kötelező tartozékokat se felejtse el soha, bármilyen helyzetbe kerülhet a mindennapok során, amikor szüksége lehet ezekre a tartozékokra. Az esetleges bírság elkerülés érdekében, mindent szerezzen be az autójába.